2011. április 29., péntek

Deli Éva: Tanulástanítás? - Jelenlegi ára: 1 530 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Tanulástanítás? A könyv listaára: 1640 Ft. Leírás:
A gyakorlott tanulási tréningvezető szerzőpáros a játékos tanítás fortélyainak elsajátításához nyújt fogódzókat. A kötet stílusa, felépítése híven tükrözi a szerzők módszerét. Fogadják kétkedéssel minden gondolatunkat! - hangzik fölszólításuk az előszóban, mely arra hívja föl a figyelmet, hogy a világot számtalanképpen lehet látni, hogy az ember mindig változik, fejlődik, és a hiba, a tévedés nem hiba és nem tévedés, hanem figyelmeztetés, lehetőség, gondolkodásra serkentő változás. Ez a szemlélet hatja át a merőben gyakorlati jellegű könyvet, amely a Gyakorlati elmélet cím alatt a tanítás-tanulás olyan elengedhetetlen fogalmait tisztázza, mint az önismeret, melyre a tanárnak legalább akkora szüksége van, mint tanítványainak, a tudatosság mint a siker egyik alappillére, a kreativitás, a csoportos tréning és hasonlók. Az Elmélet a gyakorlatban című második fejezet a voltaképpeni módszereket mutatja be: az önfejlesztő gyakorlatok fajtáit, az aktív olvasás módszereit, a kreatív jegyzetelést, a szólánc vagy történetalkotás technikáit, a mesékkel való varázslást (azaz a történetek elemzését), illetve a kreatív önállóságot, tehát az írásfejlesztés fajtát. Az ajánlott irodalom jegyzékével záródó, humoros rajzokkal illusztrált, igényesen tipografizált művet áthatja a keleti gondolkodás bölcsessége, a szerzők rengeteg anekdotát, rövid mesét, történetet, mottót idéznek, és arra törekszenek, hogy az analógiás, metaforikus gondolkodást, az intuíciót helyezzék előtérbe a kategorizációval, a rendszerező logikával szemben. A szellemes, olvasmányos, gördülékeny stílusban íródott, játékos hangvételű mű minden gyakorló pedagógus, szülő és diák figyelmébe jó szívvel ajánlható. ISBN: 978-963-657-376-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 530 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 15:17
. Deli Éva: Tanulástanítás? - Jelenlegi ára: 1 530 Ft