2011. augusztus 26., péntek

Townsend, Sue: Adrian Mole - cappuccino évek - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Adrian Mole - cappuccino évekA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
A regényben, - amely a 2001-ben megjelent Adrian Mole és napi hat cappuccino című kötet új kiadása - a harminc és egynegyed éves intellektuel, Adrian Mole életének egy éve elevenedik meg. Bár jó néhány esztendő eltelt, néhány apróságtól eltekintve ugyanaz maradt, aki tizenhárom és háromnegyed évesen volt (200120255). Jelenleg konyhafőnökként dolgozik, bár igazából nem is tud főzni, hároméves kisfia anyjától pedig éppen válik. A szorongások, aggodalmak azonban a régiek, és a korábbi szereplők is feltűnnek: a depressziós, potenciazavarokkal küszködő apa, az élveteg anya, a leszbikus smasszer nagynéni, a régi szerelme, Pandora, és természetesen a politika és a Munkáspárt, amely továbbra is áthatja főhősünk életét, annál is inkább, mivel Pandorát megválasztják helyi képviselőnek. Megannyi karakteres mellékszereplő tarkítja az amúgy is színes kavalkádot. Adrian élete nem mondható unalmasnak, zűrzavar uralja mindennapjait. Bekerül a televízióba, mint maradékokat népszerűsítő szakács, de végül persze mégsem ő lesz a sztár. Továbbra sem fut be íróként, hazaköltözik szüleihez, anyja azonban ismét elhagyja őket, most éppen Pandora apjáért, akivel hamarosan biciklitúrára készülnek a Góbi-sivatagba. Főhősünk az életét Pandora oldalán képzelte el regényíróként, ezzel szemben hová jutott? Bukott férj. Csalódást okozó fiú. Bukott író. Még a menedzserkalkulátort sem tanultam meg kezelni. Szorongva imádkoztam: legalább a fiaim nevelésével ne valljak szégyent. Adrian ismét lelkisegélyre szorul: kártérítési per szakad a nyakába meg nem í rt könyve miatt, kiderül, hogy még egy tizenkét éves fiúnak, Glennek az apja is ő. Folyamatos helyzetjelentést kapunk beleinek, péniszének állapotáról és macigumicukorfüggőségének, valamint kopaszodásának mértékéről. Az eseménydús történetből megismerhetjük, hogyan vélekedik a főhős az öregségről: minden ötvenöt év feletti embernek önként kellene távoznia részletes leírást kapunk a királyi családról, és arról is, hogyan tüntette el Adrian a japán stílusú hotel vécécsészéjének tartalmát egy vizespohár segítségével csekély húsz perc alatt. Úgy tűnik, gondjai részben megoldódnak, amikor örököl egy házat idős ismerősétől, annak fejében, hogy gondját viseli az elhunyt macskájának, ám a ház, piromániás nőismerőse jóvoltából porig ég. Aggodalomra azonban nincs ok: a gyerekek, a macska és a napló túlélték a tűzvészt, és talán Adrian is felnő végrevalahára? - A humoros, ötletekkel teli, iróniától sem mentes, kissé zaklatott, szórakoztató történet kellemes kikapcsolódást ígér mindazoknak, akik nem egy nyugodt, andalí tó estére vágynak, elsősorban az első Adrian Mole tőrténetek azóta ugyancsak felnőtt olvasóinak. ISBN: 978-963-689-239-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 18:38
. Townsend, Sue: Adrian Mole - cappuccino évek - Jelenlegi ára: 1 690 Ft