2012. február 23., csütörtök

TENGA Egg Variety orgazmustojás 6 db INGYENES SZ& - Jelenlegi ára: 13 956 Ft


SZÁLLÍTÁSEzt a terméket Magyarország teljes területén INGYEN szállítjuk házhoz.
Várható szállítási idő 1-3 munkanap. Szállítás Futárszolgálattal, fizetés utánvéttel történik a termék kézbesítésekor. A terméket diszkrét csomagolásban szállítjuk!
GARANCIAMinden általunk forgalmazott termék miunőségi, garanciális. Minden termékünkre 100%-os minőségi- és termékgaranciát vállalunk!
VÁSÁRLÁSKínált terméket fix áron, azonnal megvásárolhatja. A termékek raktáron vannak, ám kivételes esetekben készletfogyás előfordulhat.
Minden vásárlásról számlát állítunk ki, amelyet a szállítási csomagban talál meg.
TENGA Egg Variety orgazmustojás 6 db (1120796)
- 2
Részletes jellemzők
Leírás: Japán gyártmány. Hat darabos válogatás: puha szilikonból készült, tojásformába rejtett maszturbátorok rendkívül változatos, precíz belső megmunkálással - a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, a stimulálás sokszínűségében pedig igazán magasra teszik a mércét. A termékek belsejében egy nagy tasak síkosítót is találsz (vízalapú, bőrgyógyászatilag tesztelt síkosítóval), így azt miután belecsorgattad a kényeztető belsejébe, nem kell mást tenned, csak átadni magad az élvezetnek. További különlegessége a struktúrált belső (mind a hatnak más) mellett, rendkívüli rugalmassága. Mélysége alapállapotban kb. 7cm, de akár 30cm hosszúra is nyúlik. Minden egyes tojás egyszeri használatra javasolt, de ha óvszerrel használod, és ügyelsz a higiéniára, többször is átélheted a gyönyört. Használata nagyon egyszerű: távolítsd el a termékről a színes zsugorfóliát (az oldalán perforált), nyisd szét a tojásformát, vedd ki a puha szilikon kényeztetőt, vedd ki a síkosító tasakot, azt csorgasd bele, majd az ujjaiddal alaposan körülölelve a puha izgatót, le-fel mozgasd, hogy férfiasságod teljes hosszát masszírozza. TENGA termék.
INFORMÁCIÓVásárlás előtt érdemes pontosítani az esetleges kérdéseket, kéréseket, szívesen válaszolunk minden üzenetre!
FELTÉTELEKCsak új és garanciális termékeket forgalmazunk. Csere, beszámítás és alku nem lehetséges!
További termékeink
FOTÓKA feltöltött képek illusztrációk, a rajtuk látható méret eltérhet a kínált terméktől!
További erotika
KOMMUNIKÁCIÓCégünk jó partnerként törekedik arra, hogy az Allegroup. hu Kft. szabályait a legmesszebbmenőkig betartsa, ezért privát üzenetben küldött telefonszámra, e-mailre nem áll módunkban válaszolni!


Jelenlegi ára: 13 956 Ft

Az aukció vége: 2012-03-13 03:14
. TENGA Egg Variety orgazmustojás 6 db INGYENES SZ& - Jelenlegi ára: 13 956 Ft