2012. március 3., szombat

Kandalló burkolat kívánság szerinti méretben - Jelenlegi ára: 226 000 Ft

Állapot: új
Típus: kandalló
Tisztelt Érdeklődő!
Örülünk annak, hogy kandallóink felkeltették az Ön figyelmét.
Kandalló burkolataink élettartama min. 70-100 év, és semmi közük az ytong vagy hozzá hasonló anyagokból készült termékekhez, amelyeknek az élettartama csak töredéke a fenti kandallóburkolatokhoz képest.
Álmodozott már azon, hogy milyen jó is lenne egy kandalló előtt lepihenni, nézve a lángok táncát miközben érzi a tűz melegét? Célunk, hogy minél több ember életében segítsünk megteremteni ezt az élményt a lehető legkedvezőbb áron.
Megéri utánaszámolni! Először is egyre többen vélik felfedezni, hogy a kandalló már megfizethető luxus. Önnek is! Másodszor, Ön is megtapasztalhatja, hogy rendkívül rövid időn belül megtérül befektetése, hiszen a gázfűtésnél lényegesen olcsóbban, és melegebb szobában várhatja a tavaszt.
A kandallóban lobogó tűz látványa nyugtató hatással van az emberekre, kellemes érzéssel tölti el a környezetében lévőket. A konvekcionális hő áramlása lehetővé teszi a távolabbi pontok fűtését is. Az öntvénytűztér kitűnő hővezetése miatt nagyon jó hatásfokkal használja fel az elégetett tüzelőt, ami még fokozható a füstcsőre telepíthető pillangó szeleppel és hő ledobóval.
Az aukcióban csak a képen látható kandalló felépítéséhez szükséges új kandallóelemeket tartalmazza. A kandalló burkolat előre gyártott elemekből áll (összeragasztva, kifugázva). Az elemekre bontott kandalló vázlatát megtalálja a mellékelt képek között. Amennyiben szükséges a kandalló burkolatát áttervezzük a hely illetve az ön igényeinek megfelelően (felár ellenében).
Az ár a kandalló burkolatot tartalmazza. Az ár nem tartalmazza a tűzteret (és a tűztér bekötéséhez szükséges segédanyagokat), a szállítási költséget, a felső burkolatot, a kandalló helyezését (felépítését).
A képen látható kandalló méretei:
szélesség:                  170cm
mélység                       70cm
alsó párkány mag.:         35cm
felső párkány mag.:      113cm
teljes mag.:                 233cm
Súlya kb.: 350 kg
Szállítás: A szállítás költségéről kérjen ajánlatot.
Építés:
Vállalni tudjuk a termék felépítését. A felépítés költségeiről kérjen ajánlatot.
A kandalló burkolatának a kialakítása lehetővé teszi, hogy akár saját magunk is könnyedén felépíthetjük álmaink kandallóját. Amennyiben a megrendelőnek szüksége van segédanyagokra, úgy azt kedvező áron biztosítani tudjuk.
Megrendelés menete:
megrendelés esetén a vételár 30%-át kérjük személyesen vagy utalás formájában teljesíteni,
a teljes vételár kiegyenlítése a termék szállításának napján átvételkor történik,
a kandalló gyártási ideje 2-3 hét
Csak abban az esetben licitáljon amennyiben a fentieket elolvasta és tudomásul vette.
Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével és tekintse meg a további termékeimet is.
Üdvözlettel: Kandallo Dinasztia



Jelenlegi ára: 226 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-21 05:42
. Kandalló burkolat kívánság szerinti méretben - Jelenlegi ára: 226 000 Ft